ČESTITKE!

SAMO ŠE EN MAJHEN KORAK NAMA JE OSTAL…

V obrazcu spodaj izpolni podatke, izberi način plačila ter zaključi nakup. V primeru plačila po predračunu, ti bo le ta poslan na email (prosim, da ga poravnaš v najkrajšem možnem času).

Se vidiva na predavanju,

Aljaž Plankl
041-905-951

[email protected]

Podatki plačnika

Slovenija

Dodatne informacije

Vaše naročilo

Izdelek Znesek
[predavanje] Zastiranje in jesenska priprava tal  × 1 20.00
Delni znesek 20.00
DDV 0.00
Znesek 20.00
  • Plačilo poravnaš po predračunu, ki ga prejmeš na tvoj E-mail naslov.

Zelo sem vesel, da ti bom lahko na predavanju predal dolgoletne izkušnje in vso pridobljeno znanje. Prav tako pa tudi vse napake, ki sem jih naredil ter izzive s katerimi sem se soočal – vse z namenom, da se jim ti izogneš!

Dober glas seže v deveto vas!

"Hvala Aljaž za vse video posnetke in vsa napisana sporočila. Odkar se učim od tebe v mojem vrtu raste obilo zelenjave, ki je na vrtu brez prekopavanja in brez škodljivih gnojil. Hvala ti, z veseljem te bom še spremljala in se kaj novega naučila!"
- Ivica Vrhnjak
"Pozdravljen Aljaž, jaz imam oz. mi imamo pa zdaj dva vrta. Enega po starem načinu obdelovanja, ker moža ne morem prepričat v tvoj način. Drugi vrt pa zdaj nastaja. Tega pa ureja sin. In je čisto noter padel v obdelavo vrta brez prekopavanja. Odkar sem bila predlani na tvojem predavanju v Mariboru sem mu toliko lepega o tem povedala, da se je začel še sam zanimat. Zdaj vse kompostirava, fermentirava, delava bokaši posip po tvojem receptu... In zdaj je v nastajanju njegov vrt. Imamo nekaj zemlje poraščene s travo. Jaz obdelujem z možem po starem, s sinom pa po tvoje. Smo pa trije vegani v familiji pa nam tudi pride prav več zelenjave. Lep pozdrav iz Pernice."
- Boža Ropič
Zdravo Kot sem te že verjetno kdaj imenovala, Aljaž ti si car. Že vrsto let vrtnarim, da imam že kar nekaj izkušen pa mi tvoji nasveti vedno prinesejo v moj mozaik znanja nekaj novega.
- Jožica Gosak
logo

"ZASTIRANJE in JESENSKA PRIPRAVA TAL"

Z manj dela do lepšega in rodovitnejšega vrta.

Spoznaj naravne procese in se izpopolni v zastiranju ter jesenski pripravi tal.

Dragocen čas vloži v preverjene procese, poenostavi si pletje ter zalivanje in se za vselej poslovi od napornega prekopavanja.

Pomoč pri prvih korakih, s pomočjo katerih odpraviš najpogostejše vrtnarske izzive in dvome.